Verholpen
Verholpen

De verstoring is verholpen. Sorry voor het ongemak.

Avatar for
Wordt hersteld

Sinds gisteren 17:40 uur is het weer mogelijk om in te loggen in Point. De oorzaak van de verstoring wordt nog steeds onderzocht.

Avatar for
Bijgewerkt

Op dit moment draaien de websites met meer stabiliteit. De last van vanmiddag is grotendeels weg. Zodra er meer informatie bekend is, zullen we je zo snel mogelijk een statusupdate geven.

Ons excuses voor het ongemak.

Avatar for
Bijgewerkt

Het incident is vandaag begonnen om 11:25, veroorzaakt door een probleem met de database connectiviteit. Wij hebben direct geschakeld met onze hosting provider, op dit moment is de server van de database herstart. Ondanks dat de database sindsdien weer normaal functioneert, ervaren de webservers moeite met het verwerken van het grootte aantal gebruikers aanvragen, wat leidt tot de huidige problematiek.

Gezien de belasting geleidelijk afneemt, raden wij aan dat gebruikers uitloggen bij POINT en om hun werkzaamheden morgen te hervatten. Dit geeft ons de nodige tijd en middelen om de problematiek volledig te onderzoeken en de hoofdoorzaak(en) te identificeren.

Ons excuses voor het ongemak.

Avatar for
Geïdentificeerd

Helaas ondervinden we nog steeds problemen op Point. Zodra er meer informatie bekend is, zullen we je zo snel mogelijk een statusupdate geven.

Onze referentie: 536604

Impact: Er kan niet op Point worden ingelogd

Avatar for
Begonnen om:

Van toepassing op
  • POINT